You ain't raised me to be a liar ma' thats not my thing

Somsagt blev inge inflyttning för laze idag, så jag drog hem och sov en stund. Sen drog jag iväg och bowlade med Noah, de va kul! men jag förlorade, med typ 3 poäng eller nåt sånt -.- men men :D Nu sitter jag och lyssnar musik ska snart käka något och tvätta kinden sen lägga mig och kolla tv =)

Så gjorde han inte de förens imorgon -.-

Seeeegt

Lazarn flytta in! HELL YEAH

Jag höll på att falla men nu är jag på väg upp igen!
Laze flyttar in idag! :D så ska dra hem från skolan nu, käka lite, glida till blg och chilla med han, hoppas på att få damma av micken också :D isf kanske de kommer upp en ny låt ikväll! Fettt Jao!

Mommy I'm sorry if my first letter made you cry

Sitter hemma och lyssnar på musik, men kind mår bättre, så jag sket i att dra till vårdcentralen idag känns ovärt om de ändå blir bättre!
Idag har jag hunnit med ganska lite men ändå mycket! Har skickat in grejs till skatteverket för att få starta företag så jag hoppas att jag fyllde i rätt så de blir godkänt!
Nu blire en kopp te och lägga sig kolla tv!

Tillbaka till Floda igen då

Sitter i falun atm, ska åka hem till floda igen nu snart. Segt men sånt är livet. Är snart klar med pptx måste skriva lite till bara.
LYSSNA
LYSSNA
LYSSNA

FML

Skakar, Mår illa, Fryser, Nervös, Rädd! VAD ÄR DE FÖR FEL?! o: Paniiiik! Vårdcentralen imorgon iaf.

ja passerade vårt ställe här om kvällen

Kom precis hem efter en helt okej kväll, ganska dålig men ändå soft! Alltså de va kul men de är aldrig helt bra! Ska till vårdcentralen imorgon och kolla upp min kind, de blir bara sämre och sämre hela tiden -.-
Nej nu ska jag slagga så jag tar mig upp imorgon!


"för din charm blev min död jag föll i en oändlighet
jag fann inget stöd men nu viskar du igen när jag väl blivit frisk
ifrån giftet du gav mig i form av en kyss"



Cause in life, God take, God give

Kom nyss hem från volleybollen, sitter och surfar runt och käkar lite! Ledig imorgon som vanligt på fredagar men måste få lite plugg gjort!
Jag har kommit på vad jag ska bli när jag blir stor! Ska bara chilla runt på sköna stränder och lära mig surfa och bara surfa hela dagarna! Sjukt soft =)

Premium!

Har precis fått Spotify Premium gratis i 3 månader :D Känns helt underbart! =)

Do you think about me now and then?

Tills Dagen Jag Dör!

Sitter och försöker plugga lite! Ska snart hoppa in i duschen och sen blire kolla film! Funderar på att ta sovmorgon imorgon och plugga hemifrån vore skönt!
Satt kvar i skolan till klockan 5(?) idag och chillade med Nattha som inte kunde ta sig hem. Sen drog jag hem och träffade morsan hon skulle kolla på mitt sår som jag har på kinden, hon sa att jag skulle kolla upp de och att jag kanske behöver käka pencillin! Sjukt segt om så är fallet! Sen åkte vi till salladsbaren så bjöd hon mig på mat!

Måste verkligen komma igång med företaget nu! På fredag ska jag ringa och kolla hur man ska göra, fattar ingenting av blanketterna!

Nu blire lyssna på falla tillbaks en gång sen duschen!



Chillaxar

Stannade kvar i skolan idag och skrev en låt med Flame! Kommer bli nice hoppas jag =) Nu ligger jag och kollar simpsons och väntar på att få lägga mig och sova! Är sjukt trött! =)
Sjukt bra låt!
Ännu en bra låt!

Sängen

Nu blire sängen, suttit och skrivit lite nu på kvällen! feta rader kommer ut ur min skalle, de är nice! =)
Så Underbar/Söt/Bäst/hur bra som helst!

GODNATT

Söndag

Sitter hemma i falun, dricker nyponsoppa och lyssnar på sjukt underbar musik! Seriöst Lyssna på den här låten!
Klicka På bilden för att Lyssna!
Har varit hemma i floda hela helgen. Erik flyttade hem från Åre och Karin fyllde år så vi drog ut på krogen i falun igår kväll! Det blev en trevlig kväll även om jag absolut inte gillar krogen! Nu blire fortsätta lyssna musik, kanske skriva nån vers och sedan lägga sig så man orkar upp till skolan imorgon!

Chill kväll

Softade loss med Soft folk ikväll! Underbart att träffa alla igen! Ska snart lägga mig och kolla en film och sova bort min jobbiga förkylning för imorgon blir det utgång! Hoppas att de blir kuliluligt!
Jag tror att jag har en lättar hörselskada, Hur segt som helst. Men de är skönt när man tar på sig lurarna och stänger ute allt ljud förutom musiken, för då hör man allt hur bra som helst, men att prata med folk då hör man fan ingenting :(
Ska dricka upp mitt te nu och skriva klart en vers, sen blire någon skön film!
Spana in när Laze spottar ett par rader från kommande låtar! =)

Mitt hem är ditt hem

Sitter och dricker te och käkar toast medans seb duschar! Kom att tänka på en sak när jag stod och gjorde iordning toast,
När någon av mina vänner är hemma hos mig, allt som jag har, får dom använda sig av / äta / ta osv! Vissa blir så förvånade när man dom är här och jag ska käka så frågar jag om dom vill ha något, självklart bjuder jag dom om dom är hungriga! Även om jag har en måltid som egentligen bara räcker till mig själv så delar jag med dom, det är bättre med två halvfulla magar än en full och en tom!
Detta var en egenskap jag själv fick ta del av i sommras, när jag hängde hos min bästa polares syster och hennes pojkvän. Hennes pojkvän kommer från malaysia och är en utav dom underbaraste människorna jag någonsin träffat. Jag kom dit på kvällen en gång, och dom satt och käkade, han hade en kycklingsbit och en skål nudlar, han frågade om jag var hungrig. Jag sa att jag var lite hungrig men att det var lugnt eftersom att han inte hade så mycket. Han matade mig nästan! Han förklarade att man alltid bjuder sina "bröder" även om vi hade varit 10 pers och han hade det själv så hade han delat de!
Okej, vet inte varför jag skriver detta, men det är ett underbart minne, Pavin som han heter är nu någonstans i världen så jag saknar han sjukt mycket, men han kanske kommer till sverige till sommaren igen!

Tänker för mycket 1.3

Philip drog nyss, ska snart lägga mig men tänkte skriva klart först!

Vet inte riktigt vad det finns att skriva mer inom detta ämnet. Mer än att man får hålla tummarna så visar det sig vad som händer!
Känns i vilket fall som helst skönt att skriva av sig lite! Ni får gärna kommentera om ni känner för det =)

Snart tar man studenten vad kommer hända då? 5 Veckor kvar i skolan sen 5 veckor APU sen är det slut. Känns så konstigt. Som jag skrivit förut så håller jag på att starta upp ett företag just nu, och hoppas att det kan ge mig pengar så jag överlever ett tag iaf! Kommer även släppa en 10 spårig skiva till sommaren med Laze(förmodligen)! Det känns sjukt kul. Får väl ta och skaffa något jobb så man överlever, ska även plugga matte på komvux nästa år så att jag kan söka in på den högskolan jag vill in på! Så blir det nog att flytta till uppsala om ett och ett halvt år, om allt blir som det ska! Jag är egentligen inte personen som planerar så långt fram, de händer så mycket under tiden så man vet inte hur livet ser ut då!

Nej nu ska jag ta och göra mig i ordning och krypa ner och kolla tv/musika! Kommer säkert komma upp nåt mer liknande inlägg inom en snar framtid eftersom att det är mycket tankar i huvudet på mig just nu!

Anyway, Love my life =)


Tänker för mycket 1.2

Var precis iväg och köpte cola och snus, philip är på väg hitåt också! Ska försöka fortsätta med del 2 nu.
Jag gillar en person, jag tycker att hon är hur bra som helst! Jag kan inte påstå att jag känner henne speciellt bra. Men jag vill gärna lära känna henne! Just för stunden handlar ingenting om de att "de ska vara vi för alltid" om det skulle bli något, Just nu handlar det om att jag bara vill lära känna henne, jag vill visa henne vem jag är! Det är det viktigaste för stunden!
Citat(från kommande låt):
Om det visar sig att vi två känner lika dant
så ska vi ta vara på tiden för allt kommer bli bra!
"Om det visar sig att vi två känner lika dant
så ska vi ta vara på tiden för allt kommer bli bra!"
Men om det visar sig att det inte är så.. Så finns det inget att göra åt den saken! Kommer tillbaka till de här snart!

- Jag kan inte sluta skratta åt folk, en av mina bästa polare, no hard feelings, men han kan träffa en brud på torsdan, Älska henne på fredan, och hata henne på söndan! Ena dagen blir dom tillsammans utan att veta/känna varandra. Dom Älskar varandra direkt, och efter ett par dagar visar det sig att det inte fungerar alls, då hatar dom varandra, vart är logiken i detta? -

Back to me!
Jag vill verkligen visa vem jag är, vill verkligen lära känna henne!
Måste dra och möta philip nu blir förmodligen en del 3 sen! =)

Tänker för mycket

Kom precis hem från skolan, sitter med en kopp nyponsoppa i högsta hugg, har tänkt ganska mycket dom senaste dagarna.


Att tycka om en människa så mycket att det tillslut blir kärlek är något stort. Det finns olika sorters kärlek:
1: Man träffar en ny människa och blir kär direkt, utan att veta någontig om personen alls. Man ger sig in i något som man inte har en aning om hur det kommer gå. En vecka senare så hatar man personen! Oftast ser det ut så här, man blir förälskad och känner att man kan göra vad som helst för personen, men i slutet så blir det inte bra alls!

2: Sen har vi "kärlek vid första ögonkastet" där man verkligen blir kär i en person som man träffar första gången, detta hände mig själv för ett par år sedan. Jag träffade en tjej som jag direkt blev kär i, verkligen direkt. Detta var nyår 2008. Det blev självklart inget mellan oss, men jag lyckades inte släppa henne förens för några månader sedan. Nu är vi väldigt bra kompisar vilket känns skönt!

3: Kärlek som växer fram. Man träffar någon som man blir kompis med, man umgås ganska mycket och litar på varandra till 100% En dag vaknar man upp men den konstiga känslan i kroppen att man bara måste få träffa personen, man vet inte vad man ska ta sig till. Det känns annorlunda just idag! Oftast funkar inte detta heller, det är ofta att man inte känner lika och hela vänskapen blir förstörd.

Man ska alltid våga satsa! Visar det sig att det inte funkar så är det så. Men att inte ens vågat är ovärt, tänk om det funkar hur bra som helst och så har man inte ens vågat testa. Självklart ska man inte ge sig in i något som man vet inte kommer fungera. Men folk är så rädda när dom inte vet, man börjar tänka "tänk om.. vad händer då.. " osv. Man måste sluta tänka så mycket. Skiter de sig så är det så! Vad ska man göra liksom.

Jag har inte haft ett förhållande på ca 3 år. Inte är jag ledsen för det. Jag har inte gått runt och letat ett förhållande, när man träffar personen som känns rätt så vet man de! Det är ingenting man kan bestämma själv.

Fortsättning kommer..

Fredag

Sitter hemma hos mina päron atm, min bror är hemma också va ett tag sen man träffade han =) Ska snart glida in till borlänge med han sen vidare till falun någon gång mot kvällen tror jag=)
Drömde världens värsta dröm inatt! helt sjukt. Så nu är jag sjukt arg på någon snubbe som inte ens existerar(?) eller vad vet jag, kanske var de en dröm som utspelar sig i verkligehten också o:
Kanske blir att spela in i kväll också, de vore helt jävla underbart! Men som sagt, de visar sig vad som händer de är inte kväll än! Ska vara lite social med bror nu!

Onsdag

Var på högskolan idag, den mest ovärda dagen i mitt liv tror jag. När jag kom hem städade jag lägenheten sedan åkte jag och morsan iväg till ica för att handla, så nu har jag mat igen :D Känns positivt.. Sitter och lyssnar på musik nu och har ont i huvudet, en kopp te vore nice. Hoppas att imorgon blir sista dagen i skolan denna veckan, för sen är de fredag, och jag hoppas hoppas hoppas att de blir en nice fredag! =) De löser sig alltid så att säga!
"We Loved Him A Lot, But God Loved Him More!"
Sjukt fin text. Funderar på att dra en tattoo kanske =) Men behöver pengar!

Nu ska jag kirra lite käk och en kopp te! Skriver mer senare =) kanske!


Högskolan Dalarna imorgon

Inge skola imorgon, eller vi ska iväg till borlänge för att kolla högskolan -.- om jag ska plugga vidare ska jag fan inte plugga i borlänge/falun, vill ju bort härifrån. Segt. men men!
Vill egentligen till skolan mycket trevligare.. aja

Rockeil Radio

Ska börja lägga upp mer musik på youtube. Ska även lägga upp "Rockeil TV" där allt är 100% eget material filmer, musik osv osv. Någon som lyssnar på Rockeil ofta? Länk Här!
När jag kommer hem till min riktiga dator ska jag lägga ihop en 10 låtars lista som kommer glida upp på youtube!


Företag

Sitter och fyller i en blankett från skatteverket som ska göra att jag blir egenföretagare! De ni :D Kommer bli fett sweet när allt är klart! Chillade sönder i skolan idag, är sjukt glad! Våren är på väg nu :D Börjar bli varmt ute och solen kikar fram :D Helt underbart! Nu saknar man bara sin kära mickrofon, men om typ 29 dagar så kan man börja spela in igen! Hur underbart som helst! :D Nu ska jag fylla i så mycket som jag kan sen ska jag diska, städa och laga mat :D


Puss!

"- men jag är blyg så jag kollar på dig i smyg,"



Text 1.2

Att veta att man har någon vid sin sida varje dag
denna känslan jag svär den är så underbar
Om det visar sig att vi två känner lika dant
så ska vi ta vara på tiden för allt kommer bli bra!
Ah jag sitter helt ensam och jag tänker på oss
Allting känns så rätt,-  försöker drömma mig bort
Flyger snabbt iväg till ett ställe där de bara är vi två
- tiden stannar, fåglar kvittrar och himmelen är blå
Där ligger vi två, på en filt vid strandenskant
skriver ner i sanden att de vi har är lika med sant
- Vi tar en lång promenad under solnedgång
Sätter oss ner lyssnar upp på fåglarnassång
Jag kollar på dig och du kollar tillbaks på mig
Kysser dig mjukt och frågar om du vill bli min tjej
tog inte långa tid, för svaret kom direkt
låt mig stanna kvar för allting var så sjukt perfekt
"Att veta att man har någon vid sin sida varje dag
denna känslan jag svär den är så underbar
Om det visar sig att vi två känner lika dant
så ska vi ta vara på tiden för allt kommer bli bra!
Ah jag sitter helt ensam och jag tänker på oss
Allting känns så rätt,-  försöker drömma mig bort
Flyger snabbt iväg till ett ställe där de bara är vi två
- tiden stannar, fåglar kvittrar och himmelen är blå
Där ligger vi två, på en filt vid strandenskant
skriver ner i sanden att de vi har är lika med sant
- Vi tar en lång promenad under solnedgång
Sätter oss ner lyssnar upp på fåglarnassång
Jag kollar på dig och du kollar tillbaks på mig
Kysser dig mjukt och frågar om du vill bli min tjej
tog inte långa tid, för svaret kom direkt
låt mig stanna kvar för allting var så sjukt perfekt"


!!GE MIG ETT BEAT!!

Måndag!

Klockan är 15:28 och jag vaknade ganska nyss, eller jag gick upp vid 9 först, skulle dra till skolan men va så yr och illamående så la mig igen! Nu sitter jag och lyssnar på musik och tare lugnt bara =) måste börja äta riktigt så jag orkar leva, haha! Skulle egentligen har varit till körskolan och skrivit in mig men får ta de någon annan dag! Börjar lösa sig med plugget nu iaf! De känns skönt =)
Älskar den här låten: Lyssna Spotify

Längtar tills 20/30 mars, då kommer Medina - Falla tillbaks

(A)

Puss... (a,

www.myfirstwebpage.se

In och kolla hemsidan nu då! Finns låtar att ladda hem! Lovar de är feeettt! www.myfirstwebpage.se
Www.myspace.com/try2b!!! Feettt shit!
Love!

Ännu ett wallpaper för iphone =)


Sidan är ON!

Bara att surfa in på Mr.Ekko Med Vänner nu! =) Kommer fortfarande använda denna bloggen lite då och då!
Jag tänker bara på en sak hela tiden! Underbart =)

One.com

Blir galen på One.com dom kan dra åt helvete, sitter och försöker få igång min hemsida, så klart när allt börjar bli nice så ska one.com få problem med sina servrar eller något liknande, går inte att komma in på deras hemsida, inte min hemsida, inte någon som har one.com som domän / server. Skapligt värdelöst!
Hemsidan är förövrigt snart klart bara in och kika så fort dom får igång på skiten http://www.myfirstwebpage.se
;)

laze


RSS 2.0